x تبلیغات
دکتر فیت

چگونه از دیابت بارداری پیشگیری کنیم؟

یکی از مشکلات رایجی که تعداد زیادی از بانوان در دوران بارداری با آن مواجه می شوند، دیابت بارداری است. در این مقاله قصد داریم درباره دیابت در دوران حاملگی، علت به وجود آمدن آن و روش های درمان و یا کنترل دیابت در بارداری بحث کنیم و اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهیم.

دیابت بارداری چیست؟

در زمان بارداری برای اینکه نیازهای مادر و همینطور جنین به خوبی تامین شود، ترشح هورمون انسولین بیشتر می شود. اما بدن برخی از مادران نمی تواند این انسولین موردنیاز برای کنتر قند خون را تامین و ترشح کند. در نتیجه قند خون مادر بالا رفته و به اصطلاح می گویند که دچار دیابت بارداری شده است.

چه افرادی به دیابت بارداری مبتلا می شوند؟

لازم به ذکر است که همه بانوان در معرض ابتلا به دیابت بارداری هستند اما احتمال آن برای همه افراد یکسان نیست. افرادی که هر یک از شرایط زیر را دارند، بیشتر احتمال درگیر شدن با این مشکل را دارند:

·         خانم هایی که سابقه خانوادگی در قند خون بالا دارند، بیشتر در معرض خطر دیابت در بارداری هستند.

·         زنان بارداری که بالای ۳۵ سال سن دارند.

·         زنانی که سابقه بیماری های مرتبط به دیابت مانند تخمدان پلی کیستیک را دارند.

·         بانوانی که اضافه وزن دارند و سابقه اضافه وزن بیش از حد در بارداری را دارند.

·         خانم های که چندین بارداری داشتند نیز در معرض خطر هستند.

درمان دیابت در دوران بارداری به چه روش هایی امکان پذیر است؟

برای درمان و کنترل دیابت حاملگی باید از روش های زیر استفاده کرد:

·         باید زیر نظر پزشک خود یک رژیم غذایی مناسب را رعایت کرد.

·         با انجام ورزش های مناسب و سبک مانند پیاده روی می توان این بیماری را کنترل کرد.

·         در برخی مواقع برای کنترل و کاهش سطح قند خون مصرف دارو الزامی است.

·         مراجعه منظم برای به پزشک برای اندازه گیری سطح قند، تعین برنامه غذایی نیز از روش های درمانی است.

آیا با رژیم کتوژنیک می توان دیابت بارداری را کنترل کرد؟

راه های پیشگیری از دیابت بارداری

با رعایت موارد زیر می توان از ابتلا به دیابت بارداری پیشگیری کرد:

·         کاهش وزن و همینطور تثبیت آن می تواند در این راه موثر واقع شود. 

·         فعالیت ورزشی مداوم داشتن می تواند در جلوگیری از دیابت حاملگی نقش پررنگی ایفا کند.

·         داشتن یک رژیم بارداری مناسب مانند کاهش مصرف مواد غذایی حاوی قند، چربی و نمک بالا در کاهش احتمال بروز دیابت بارداری موثر است.

·         اگر سابقه خانوادگی ابتلا به دیابت دارید، بهتر است به طور مداوم به پزشک متخصص خود مراجعه کنید.

منبع: foodonly.ir 

هزینه فیلر بینی در کلینیک ها و مختصری از شرایط تزریق

  

افراد بسیاری هستند که از سایز بینی خود شدیدا ناراضی هستند و گرایش به داشتن بینی بدون بیرون زدگی و فرو رفتگی دارند. همچنین قصد ندارند دست به تکنیک ‌های جراحی یا تهاجمی بزنند و می خواهند در حین حال بینی مناسب با صورتشان را داشته باشند.
از سویی دیگر هزینه ‌های عمل جراحی نیز شدیدا زیاد است. این روزها یکی از مدرن ترین و برترین شیوه ‌های زیبایی برای تغییرات در بینی بدون عمل جراحی تزریق فیلر بینی است که به منظور اصلاح شکل ظاهری بینی یا رینوپلاستی انجام می گردد.

یکی از دلایل محبوب شدن تزریق فیلر در میان افراد این است که بعد از  انجام تزریق فیلر بینی بلافاصله قادر به انجام کارهای روزمره خود هستید و می توانید به زندگی عادی خود بازگردید.

شایان ذکر است تزریق فیلر بینی با توجه به عوامل بسیاری با هزینه ‌های مختلفی انجام می ‌گیرد. در ادامه مقاله اطلاعاتی درباره هزینه فیلر بینی ارائه کرده ایم، با ما همراه باشید.

هزینه فیلر بینی چگونه محاسبه می شود؟

هزینه فیلر بینی بسته به میزان فیلر تزریق شده به نواحی لازمه و تعداد دفعات مراجعه به کلینیک زیبایی مورد نظر متفاوت خواهد بود

در نتیجه قادرید فقط در یک جلسه فیلر بینی را تزریق کرده و صرفا هزینه همان یکبار تزریق را پرداخت کنید تا بعد از اینکه ماندگاری فیلر بینی از بین رفت، باری دیگر به منظور تزریق ژل بینی به کلینیک مورد نظر خود مراجعه فرمایید.

هزینه فیلر بینی در کلینیک‌ها

هزینه تزریق فیلر برای رفع برآمدگی های بینی با کمک تزریق فیلر به عوامل بسیاری بستگی دارد. میزان موادی که در بینی مراجعه کننده تزریق می ‌گردد در هزینه تزریق فیلر بینی شما موثر خواهد بود. در حقیقت هر میزان حجم فیلر بیشتری مصرف شود هزینه تزریق فیلر شما نیز افزایش خواهد یافت.

·         متخصصانی که دارای تجربیات بیشتری هستند بی شک هزینه بالاتری را دریافت خواهند کرد، به همین علت به نسبت پزشکانی که تبحر و تجربه کافی در این مورد را ندارند بهترین تزریق ژل بینی را برای شما انجام خواهند داد. در نتیجه می بایست بدانید پزشکی که تخصص کافی در تزریق فیلر به بینی را دارد، می بایست هزینه بالاتری برای تزریق فیلر بینی نیز دریافت بکند.

·         اگر تعداد جلسات تزریق فیلر شما بیشتر باشد می بایست هزینه‌ های بیشتری پرداخت کنید. در حقیقت پرداخت هزینه های تزریق فیلر بیشتر وابسته به این مورد است و همینطور به میزان فیلر تزریقی برای بینی شما، چرا که هر اندازه فیلر بیشتری تزریق کنید می بایست هزینه بیشتری متحمل شوید.

·         در برخی از موارد می بایست بدانید که هزینه تزریق ژل بینی به موقعیت مکانی کلینیک و یا موقعیت مکانی مطب پزشک نیز وابسته خواهد بود. در حقیقت هر میزان که کلینیک زیبا و تمیزتر باشد، افراد با خیالی راحت تزریق فیلر بینی خود را به متخصص می‌ سپارند.

منبع: zibaieclinic.ir

رژیم لاغری سه ماهه و معجزه های آن

 امروزه چاقی و اضافه وزن تبدیل به یک معضل بزرگ شده و بیشتر افرادی که به آن مبتلا هستند، تمایل دارند در مدت زمان کوتاهی به وزن ایده آل و لاغری برسند. به دلیل همین امر چاقی روز افزون در جوامع، رژیم لاغری لاغری مختلفی به وجود آمده اند که یکی از آنها رژیم لاغری سه ماهه است. این رژیم یکی از معقول ترین رژیم های لاغری است زیرا بهترین بازه زمانی برای لاغری، سه ماه است که می توان در آن به مرور زمان کاهش وزن پیدا کرد.

چه چیزهایی در رژیم سه ماهه باید مصرف شود؟

رژیم لاغری سریع یکی از انواع رژیم لاغری سریع و در حقیقت کوتاه مدت به شمار می رود که در آن با رعایت یک رژیم غذایی مناسب می توان تا 10 کیلو کاهش وزن داشت.

مصرف پروتئین های کم چرب

مواردی مانند تخم مرغ، گوشت گاو و محصولات لبنی که منابع غنی پروتئین هستند را در رژیم غذایی خود به صورت متعادل قرار دهید. زیرا طبق تحقیقات انجام شده، مصرف پروتئین های کم چرب به کاهش وزن کمک می کنند. با مصرف ۱۰۰ تا ۱۳۰ گرم پروتئین در هر وعده غذایی، رژیم غذاییتان را کامل کنید.

حذف کالری های اضافه

بهتر است که برای نتیجه گیری بهتر از این رژیم، میزان کالری ای که در طول روز مصرف می کنید را یادداشت کنید تا بتوانید این کالری دریافتی روزانه را کنترل کنید.

غلات تصفیه نشده

غلات تصفیه شده در مواد غذایی مانند نان جو، برنج قهوه ای، پاستا و ذرت وجود دارد. غلات تصفیه نشده غلاتی اند که حاوی مقادیر بالای فیبر و ویتامین بوده و بسیار مفید هستند.

نوشیدن مایعات زیاد

اینکه در طول رژیم غذایی بدن خود را هیدراته نگه دارید، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و کمک بزرگی به کاهش وزن می کند. گاهی اوقات تشنگی به صورت گرسنگی خود را نشان می دهد و نیازی که با کمی آب رفع می شود را با خوردن غذا و در نتیجه دریافت کالری بیشتر دفع می کنید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید امروزه یک رژیم لاغری معروف به نام رژیم آب درمانی آمده است که باعث لاغری سریع در افراد می شود.

مصرف سبزیجات و میوه تازه

در کنار وعده های غذایی خود، میوه و سبزیجات بخورید. این مواد حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هستند و می توانید با خیال راحت آن ها را مصرف کنید. همچنین با مصرف آن ها احساس سیری، زودتر به سراغتان می آید.

 

منبع: foodonly.ir

هزینه پر کردن دندان در سال 1402 چقدر است؟

 می توان پوسیدگی دندان را به عنوان رایج ترین دلیل ماجعه افراد به مطب دندانپزشکی معرفی کرد. پوسیدگی دندان در سطوح مختلفی اتفاق می افتد و در برخی افراد ممکن است انقدر جدی باشد که نیاز به پر کردن و ترمیم دندان باشد. به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این مقاله درباره هزینه پر کردن دندان توضیحاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

پر کردن دندان چه زمانی نیاز می شود؟

به طور کلی ما در شرایط زیر به پر کردن دندان نیاز داریم:

·         زمانی که لکه‌ هایی روی دندان‌ ها وجود دارند که به هیچ روشی قابل برداشت نیستند.

·         وقتی دندان‌ ها در بخش‌ های مختلف دچار پوسیدگی شده‌ اند.

·         در صورتی که یک یا چند دندان شکسته، لبه پر شده یا ترک خورده باشند.

·         زمانی که دندان‌ ها دچار سایش شده باشند و مینا آسیب دیده باشد.

·         در شرایطی که پر کردگی قبلی دندان شکسته یا جدا شده باشد.

سطوح مختلف پوسیدگی دندان

در کل ما ۵ کلاس ترمیم دندان داریم که به ترتیب از کلاس ۱ تا ۵ نامگذاری می‌ شوند. این به این معناست که برای ۵ نوع مختلف از پوسیدگی، در ۵ وضعیت یا ناحیه ممکن است دندان آسیب ببیند و نیاز به ترمیم داشته باشد.

پوسیدگی کلاس 1

سطح 1 پوسیدگی دندان معمولا سطح مینای دندان را تحت تاثیر قرار می دهد و عمق خاصی ندارند. هزینه پر کردن دندان در کلاس 1 حدود 800 هزار تومان است.

پوسیدگی‌ های کلاس 2

این پوسیدگی در بین افراد رایج تر است و اغلب در نواحی بین دندان ها ایجاد می شود که علت آن هم عدم استفاده از نخ دندان برای تمیز کردن فضای بین دندان ها است. میانگین هزینه پر کردن دندان در سطح 2 حدود 900 هزار تومان است.

پوسیدگی سطح 3 تا 5

ترمیم‌ های کلاس 3 مشابه ترمیم‌ های کلاس 2 هستند با این تفاوت که در کلاس 3 وسعت پوسیدگی بیشتر است. هزینه پر کردن دندان با پوسیدگی کلاس 3 به طور میانگین حدود 850 هزار تومان است.

پوسیدگی سطح 4 زمانی اتفاق می افتد که خرابی دندان به لبه های تاج دندان برسد. این پوسیدگی شدت و عمق زیادی دارد و هزینه آن طبیعتا بالا است.

پوسیدگی کلاس 5 معمولاً در فاصله بین تاج دندان و ریشه‌ ایجاد می‌ شود. در واقع این پوسیدگی‌ ها در فاصله‌ ای که خط لثه ایجاد می‌ کند، اتفاق می‌ افتد. اگر دندان مورد نظر در جلو باشد، ترمیم با کامپوزیت انجام می‌ شود و هزینه آن حدود 1100 تومان است. اما اگر دندان مورد نظر دندانی در عقب باشد، هزینه ترمیم با آمالگام حدود 800 هزار تومان خواهد بود.

 

منبع: bestdentist.ir

برگشت درمان ارتودنسی به چه دلیلی اتفاق می افتد؟

 بعد از سپری شدن دوره ارتودنسی دندان و با برداشتن براکت های ارتودنسی، در اغلب موارد شاهد برگشت درمان ارتودنسی هستیم. این اتفاق به این دلیل رخ می دهد که دندان های ما از یک حافظه پیروی می کنند و همیشه تمایل دارند که به موقعیت قبلی خود بازگردند. متخصصان ارتودنسی به این شرایط عود ارتودنسی می گویند. این برگشت دندان ها به دلایل مختلفی اتفاق می افتد که قصد داریم در این مقاله به توضیح این موارد بپردازیم.

دلایل برگشت درمان ارتودنسی دندان چیست؟

دلایل اینکه ممکن است دندان ها بعد از درمان ارتودنسی به جای ابتدایی خود برگردند، شامل موارد زیر می شود:

ناتمام گذاشتن درمان ارتونسی

عدم تکمیل درمان ارتودنسی یکی از مهم ترین دلایلی است که برگشت درمان ارتودنسی اتفاق می افتد. برخی از بیماران به دلیل طولانی شدن پروسه درمانی، خسته می شوند و یا توان مالی پرداخت هزینه ارتودنسی دندان را ندارند و درمان خود را نصفه رها می کنند.

رویش دندان عقل

در اغلب مواقع، ارتودنسی کودکان و نوجوانان هنگامی به پایان می رسد که هنوز دندان عقل آنها رویش نکرده است. اگر دندان عقل کج رویش کند، می تواند بر روی سایر دندان ها تاثیر منفی بگذارد. اما جای نگرانی نیست زیرا متخصصین ارتودنسی به بیماران نوجوان خود نگهدارنده هایی می دهند که از حرکت دندان ها به موقعیت قبل از درمان جلوگیری کند.

ادامه پیدا کردن عادات بد

افراد ممکن است قبل از شروع درمان خود عادات بدی داشته باشند و بعد از پایان درمان هنوز هم از عادات بد خود دست نکشیده باشند. این عادات ممکن است بی اهمیت به نظر برسند، اما می توانند نتیجه ارتودنسی را تحت تاثیر خود قرار دهند. عاداتی مانند:

·         دندان قروچه های شبانه

·         گاز زدن خوراکی های چسبناک و سفت

·         سیگار کشیدن

·         از دست دادن معاینات دندانپزشکی

·         عدم رعایت بهداشت دهان و دندان

تمام عادات نامناسب بالا می توانند باعث شکست درمان ارتودنسی شوند. زیرا توجه ناکافی به سلامت دهان و دندان می تواند باعث بیماری لثه و پوسیدگی دندان ها شود و یا بر روی تراز بودن دندان ها تاثیر بگذارد.

آیا نگهدارنده ها از برگشت درمان ارتودنسی جلوگیری می کنند؟

بعد از به پایان رسیدن دوره درمان، متخصص ارتودنسی در اکثر مواقع یک دستگاه نگهدارنده دندان را که هم به صورت ثابت و هم به صورت متحرک وجود دارد، تجویز می کند. نگهدارنده ها به تثبیت موقعیت دندان ها در آرایش جدید دندانی کمک می کنند. از آنجایی که بعد از برداشتن بریس ها، استخوان ها و بافت های نرم دهان به زمان کافی برای سازگاری با تغییرات جدید نیاز دارند، بنابراین استفاده از نگهدارنده ها الزامی است.

 

منبع: implantdr.ir

رژیم کتوژنیک برای درمان بیماری ها چگونه عمل می کند؟

 

به دلیل گسترش روز افزون چاقی در جوامع، امروزه انواع رژیم های لاغری برای افراد مختلف به وجود آمده است که هر کدام روش خاص خود را برای کاهش وزن دارد. رژیم کتوژنیک یکی از انواع رژیم های معروف و رایج است که با به حداقل رساندن و تقریبا حذف انواع کربوهیدرات ها و اضافه کردن چربی های سالم، کالری دریافتی فرد را کاهش می دهد و باعث لاغری می شود.

اما یکی از مزایا و ویژگی های منحصر به فردی که رژیم کتوژنیک دارد این است که این رزیم علاوه بر لاغری و کاهش وزن، یرای درمان برخی از بیماری ها نیز مفید است و ما سعی داریم در این مقاله به این موضوع بپردازیم که رژیم کتوژنیک چه بیماری هایی را درمان می کند؟

درمان بیماری صرع با پیروی از رژیم کتوژنیک

صرع یک بیماری مغزی است که با پارگی موقت فالیت های عصبی همراه است. این اتفاق باعث می شود فرد دچار تشنج شود. رژیم کتوژنیک به صورت زیر باعث درمان و کنترل این بیماری می شود:

با رعایت رژیم کتوژنیک برای درمان بیماری هایی مانند صرع، فعالیت نورون های مغزی کاهش می یابد. تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به افزایش تولید گاما کمک می کند. گاما یک ناقل عصبی است که در کنترل فعالیت نورون های عصبی نقش دارد.

از طرفی با کاهش مصرف کربوهیدرات، گلوکز خون کاهش می یابد و بدن برای تامین انرژی مورد نیاز خود به سراغ چربی ها می رود و با شکستن چربی ها وارد حالت کتوز می شود. حالت کتوز به معنی استفاده از چربی ها به عنوان منبع سوخت و ساز بدن است. بدن چربی ها را به کتون تبدیل می کند و از کتون ها به عنوان منبع سوخت و ساز استفاده می کند. تغییر متابولیکی و وارد شدن به حالت کتوز در درمان صرع موثر است.

رژیم کتوژنیک برای درمان بیماری دیابت نوع ۲

علاوه بر افرادی که مشکل صرع دارند، افراد دیابتی نیز می توانند با گرفتن رژیم کتو، بیماری خود را کنترل کنند. درمان دیابت نوع 2 با کتوژنیک به این صورت است که با کاهش کربوهیدرات مصرفی، میزان گلوکز و قند خون کاهش می یابد و در نتیجه می توان به راحتی دیابت را کنترل کرد.

درمان بیماری های قلبی و عروقی با رژیم کتو

رژیم لاغری کتوژنیک در درمان بعضی بیماری های قلبی و عروقی مانند فشار خون بالا، قند خون بالا و چربی بالا تاثیرگذار است. از طریق این برنامه غذایی می توان خطر ابتلا به این بیماری ها را کاهش داد.

منبع: foodonly.ir

بلیچینگ دندان و انواع آن چه کاربردی دارد؟

دندان ها یکی از مهم ترین و تاثیرگذار ترین عضوهای صورت هنگام لبخند زدن است. اگر به هر دلیلی مانند مصرف بیش از حد خوراکی های رنگی، دندان های ما دچار تغییر رنگ شوند، برای اصلاح طرح لبخند، باید اقدام به سفید کردن دندان ها کرد. در رشته دندانپزشکی به اقدامی که دندان ها را سفید می کنند، بلیچینگ دندان گفته می شود.

بلیچینگ دندان چیست؟

بلیچینگ دندان یا سفید کردن دندان یک تکنیک ساده و سریع در دندانپزشکی است که می تواند دندان ها را 3 الی 8 درجه روشن تر کند. این روش در سال های اخیر با استقبال فراوانی از طرف مردم روبرو شده است. سفید کردن دندان را می توان هم در خانه (هوم بلیچینگ) و هم در مطب دندانپزشکی (آفیس بلیچینگ) انجام داد. در هر دو روش از ماده هیدروژن پراکسید برای سفید کردن دندانها استفاده می شود فقط میزان درصد این ماده در این دو روش با یکدیگر متفاوت است.

توضیحات آفیس بلیچینگ

در بلیچینگ دندان در مطب دندانپزشکی، متخصصان از محلول های سفید کننده که حاوی 15 تا 43 درصد هیدروژن پراکسید هستند برای سفید کردن دندان ها استفاده می کنند. لازم به ذکر است که هر چه درصد این ماده بیشتر باشد، باید مدت زمان کمتری بر روی دندانها قرار بگیرد. زیرا در صورت زیاد ماندن مواد روی دندان، ممکن است به مینای دندانها آسیب وارد شود.

علاوه بر این، دندانپزشکان از گرما یا نور و یا ترکیبی از هر دو برای تسریع و تشدید فرآیند سفید کنندگی استفاده می کنند. این فرآِند در مطب دندانپزشکی در یک جلسه که کمتر از 2 ساعت طول می کشد، انجام می شود.

بلیچینگ دندان در خانه

معروف ترین روش بلیچینگ دندان در خانه، استفاده از پلاک های دندانی ای است که شبیه به اینویزیلاین ها هستند. استفاده از آن به این صورت است که توسط یک سرنگ مقداری از محلول هیدروژن پراکسید، که درصد آن کمتر از روش آفیس بلیچینگ است، در قالب دندانی ریخته می شود و سپس پلاک بر روی دندان قرار می گیرد. این پلاک باید چند ساعت در طول روز یا شب روی دندان ها بماند تا دندان ها را سفید و درخشان کنند.

روش های دیگر برای سفید کردن دندان ها در خانه استفاده از ژل های سفید کننده و خمیر دندان های مخصوص است که می توان آن ها را بدون نسخه از داروخانه تهیه کرد.

فواید بلیچینگ دندان چیست؟

·         اصلاح طرح لبخند

·         روشی در دسترس است

·         بهبود سلامت دهان و دندان

·         امن و بی خطر بودن

·         داشتن نتایج طولانی مدت

 

منبع: bestdentist.ir

بهترین روش برای ارتودنسی بزرگسالان چیست؟

کسانی که سن بلوغ استخوان هایشان را پشت سر گذاشته اند و در سنین کودکی و نوجوانی نتوانسته اند از مزایای ارتودنسی کودکان بهره مند شوند، می توانند از ارتودنسی دندان در سن بزرگسالی نیز بهره مند شوند. بریس ها تنها برای نوجوانان نیستند، بلکه در سنین بالاتر هم می توان از مزایای این درمان برای بهبود سلامت دهان و دندان و لبخند زیبا استفاده کرد. ارتودنسی بزرگسالان در مقایسه با ارتودنسی کودکان دشوارتر است اما به این معنا نیست که از طریق این درمان نمی توانند به اصلاح طرح لبخند خود بپردازند.

ارتودنسی بزرگسالان برای اصلاح چه مشکلاتی استفاده می شود؟

ناهنجاری های فک و دندانی که توسط ارتودنسی بزرگسالان قابل درمان هستند، شامل موارد زیر می شوند:

·         وجود فاصله بین دندان ها

·         شلوغی و روی هم افتادگی دندان ها

·         کج بودن جزئی تا شدید دندان ها

·         جلو بودن یکی از فک ها (به دلیل کوچک بودن یا عدم رشد کافی یکی از فک ها یا حتی رشد بیش از اندازه دیگری)

·         وجود فاصله بین دندان های فک بالا و پایین حتی حین بسته بودن دهان

·         انحرافات فکی

·         و …

امروزه با پیشرفت های مهمی که حوزه ارتودنسی دندان داشته است، تقاضا برای این درمان در بین کسانی که بلوغ استخوانی خود را پشت سر گذاشته اند بیشتر شده است.

درمان دندان بزرگسالان به چه روش هایی انجام می شود و بهترین آن چیست؟

برای درمان مشکلات دندان و فک افراد بزرگسال می توان از انواع روش های ارتودنسی ثابت و متحرک استفاده کرد. این روش ها شامل ارتودنسی فلزی ثابت، ارتودنسی سرامیکی، ارتودنسی پشت دندانی یا لینگوال، ارتودنسی دیمون و اینویزیلاین ها می شود. بزرگسالان چون در اجتکاع فعالیت زیادی دارند، معمولا تمایلی ندارند که براکت های ارتودنسی در دهانشان دیده شود. معمولا این افراد ترجیح می دهند که درمانشان دور از دید افراد و به طور نامرئی انجام شود. بنابراین بهترین روش درمان ارتودنسی برای بزرگسالان، ارتودنسی نامرئی با الاینرهای شفاف است.

طول درمان ارتودنسی بزرگسالان چقدر است؟

استخوان فک افراد با افزایش سن متراکم تر و سفت تر می شود. علاوه بر آن، افزایش سن با کاهش کلی در حجم استخوان همراه است، به همین دلیل حرکات اولیه دندان می تواند در بزرگسالان کندتر و سخت تر باشد. در نتیجه برای جلوگیری از خطر تحلیل ریشه باید از نیروهای سبک تر استفاه شود. به همین دلیل نمی توان اقدام به درمان سریع دندان های افراد در ارتودنسی بزرگسالان کرد. همین اتفاق باعث می شود که این ارتودنسی دندان به نسبت ارتودنسی کودکان بیشتر طول بکشد.

منبع: implantdr.ir

آیا رژیم کتوژنیک برای دیابت نوع 2 خوب است؟

رژیم کتوژنیک که یکی از معروف ترین رژیم لاغری لاغری در جهان است بر پایه کاهش شدید مصرف کربوهیدرات و همینطور افزایش مصرف چربی ها بنا شده است. برای کنترل دیابت نوع 2 هم باید مصرف کربوهیدرات را به حداقل رساند. پس خیلی از افراد باور دارند که رژیم کتوژنیک به دلیل محدودیتی که در مصرف کربوهیدرات ایجاد می کند، برای درمان دیابت نوع ۲ موثر است. ما در این مقاله سعی داریم تا صحت اینکه آیا کتوژنیک برای دیابت نوع ۲ خوب است یا خیر، یا عدم آن را بررسی و اثبات کنیم.

رژیم کتوژنیک چگونه به درمان دیابت نوع ۲ کمک می کند؟

بدن انسان در حالت عادی، برای سوخت و ساز و تامین انرژی خود برای فعالیت های روزانه، از کربوهیدرات موادغذایی استفاده می کند و آن را تبدیل به گلوکز می کند و آن را می سوزاند. در شرایطی که بدن توانایی دریافت گلوکز را نداشته باشد، مقدار آن در خون بالا می رود و منجر به دیابت نوع ۲ می شود.

در رژیم کتوژنیک نیز بدن به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات، گلوکز کمی تولید می کند و در نتیجه بدن در دریافت آن دچار مشکل نمی شود. مطالعات نشان می دهند افرادی که به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند، با پیروی از رژیم کتوژنیک مقدار قند خونشان کنترل شده و به نتایج مثبتی دست یافته اند.  

مواد غذایی مناسب در رژیم کتوژنیک مناسب افراد دیابتی

رژیم غذایی مناسب دیابتی ها شامل مواد غذایی مناسب برای تغذیه افراد دیابتی می شود. این مواد غذایی مجاز در برنامه کتوژنیک برای درمان دیابت نوع ۲ شامل موارد زیر هستند:

·         آووکادو

·         سبزیجات غیر نشاسته ای مانند اسفناج و کلم

·         تخم مرغ

·         گوشت قرمز، مرغ

·         غذاهای دریایی و ماهی هایی با چربی سالم

·         روغن زیتون، روغن نارگیل

·         کره

·         خامه، خامه ترش

·         پنیر و پنیر خامه ای

·         زیتون

مزایای رژیم کتو در دیابت نوع 2

استفاده از رژیم کتوژنیک برای درمان دیابت شامل موارد زیر است:

·         کاهش وزن سریع

·         پایین آمدن سطح قند خون در بدن

·         کاهش وابستگی افراد دیابتی به قرص و انسولین

·         سلامت قلب

·         کاهش فشار خون

رژیم کتوژنیک چه عوارضی برای دیابت نوع 2 دارد؟

هر رژیمی ممکن است در کنار تمام مزایایی که دارد، عوارضی نیز داشته باشد که در ادامه به عوارض کتوژنیک برای دیابت نوع 2 می پردازیم:

·         افزایش کتون در خون

·         کمبود مواد مغذی مورد نیاز بدن

·         یبوست

·         ایجاد مشکلات مربوط به کلیه و کبد

منبع: foodonly.ir

علت افتادن روکش دندان + اقداماتی برای برطرف کردن آن

روکش دندان تاج سفید رنگی است که بر روی تاج دندان اصلی فرد چسبانده می شود و این روش کاربرد زیبایی و ترمیمی دارد. بعد از روکش کردن دندانها، یکی از مشکلاتی که ممکن است برای دندان و روکش دندان به وجود بیاید، افتادن روکش دندان است.

دلایل افتادن روکش دندان چیست؟

از مهم ترین دلایل افتادن روکش دندان شامل موارد زیر می شوند:

نصب نادرست روکش توسط دندانپزشک

اگر برای نصب روکش دندان به یک متخصص متبحر و با تجربه بالا مراجعه کنید، امکان اینکه دندانپزشک در نصب تاج دندان بی دقتی کند بسیار کم است. اینکار شما را مجبور به نصب روکش دندان جدید و پرداخت هزینه روکش دندان جدیدی می کند.

افتادن روکش دندان به دلیل پوسیدگی دندان

پوسیدگی دندان را می توان یکی از اصلی ترین و مهم ترین دلایل افتادن روکش نصب شده دندان دانست. اگر دندان به خوبی ترمیم و عصب کشی نشده باشد یا روکش به درستی بر روی دندان نصب نشده باشد، باکتری ها در ریز روکش رشد می کنند و باعث پوسیده شدن دندان و افتادن روکش دندان می شوند.

خوردن غذاهای چسبناک و شیرین

مصرف خوراکی ها و غذاهای چسبناک و شیرین، سبب کنده شدن روکش های دندانی می‌ شود. این مواد به دندان ها و روکش دندان می چسبند و باعث شل شدن روکش ها می‌ شوند.

عدم رعایت بهداشت دندان و دهان

رعایت نکردن بهداشت دهان و دندان، باعث تجمع پلاک های دندانی و باکتری می شود. این شرایط به مرور باعث ایجاد عفونت و پوسیدگی در دندان می شود و در نهایت، اتصال بین روکش و دندان از بین می رود و روکش از دندان جدا می شود.

دندان قروچه

دنددان قروچه باعث سابیده شدن دندان و همینطور روکش قرار گرفته بر روی دندان می شود و در نتیجه آن روکش دندان می افتد.

عدم وجود تاج دندان کافی برار قرار گرفتن روکش بر روی آن

اگر میزان استانداردی از تاج دندان بعد از ترمیم باقی نمانده باشد، روکش به خوبی بر روی دندان قرار نمی گیرد و بعد از مدت کوتاهی می افتد.

اگر روکش دندان افتاد باید چکار کنیم؟

ممکن است روکش دندان به دلایل مختلفی از دندان جدا شود. در این شرایط باید تا زمان نصب مجدد روکش، اقدامات زیر را انجام داد:

·         بررسی روکش دندان افتاده

·         تمیز کردن روکش جدا شده دندان

·         استفاده از چسب روکش دندان موقت

·         خودداری از مصرف برخی از غذاها (غذاهای خیلی گرم و سرد، سفت و اسیدی)

·         مراجعه به دندانپزشک برای نصب مجدد

منبع: implantdr.ir

صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 صفحه بعد